Service

Societatea Quattrodis Com SRL a fost infiintata in anul 2002. Prima activitate a fost distributia en gros de anvelope atat pentru autoturisme cat si pentru camioane, utilaje industriale si agricole.  
In anul 2003 am inceput si distributia al produselor ADDINOL. Din 2006 am deschis primul service - POGO1 in strada Matei Voievod, imbunatatind constant gama de servicii am consacrat POGO Service ca o marca serioasa pe piata auto bucuresteana.

O echipa profesionista, avand un atelier modern si o dotare de ultima generatie, presteaza in timp record, la cel mai avantajos pret si cea mai buna calitate servicii de mecanica si electrica auto, revizii auto, schimb ule si, service roti. 

Avem in dotare aparatura de diagnosticare de cea mai noua generatie, instalatii de curatat injectoare si turbine, scule, dispozitive speciale si documentatie pentru majoritatea autoturismelor de fabricatie occidentala.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a analiza traficul vizitatorilor, cu scopul de a imbunatati experienta pe website si informatiile prezentate.   Inchide
Pentru informatii suplimentare poti accesa Politica de confidentialitate
Daca nu esti de acord cu utilizarea de cookies de catre website si nu doresti sa continui click aici pentru a parasi aceasta pagina.