Uleiurile ADDINOL pentru camioanele si autocarele Scania

Lubrifiantii ADDINOL pentru vehicule comerciale Scania


Lubrifiantii ADDINOL sunt dezvoltati pentru a creste eficienta vehiculelor comerciale Scania prin a oferi un surplus de performanta peste cerintele producatorului. Produsele ADDINOL Super Truck MD 1049, Professional 0530 E6/E9 si Commercial 1040 E4 sunt special concepute pentru a asigura camioanelor Scania un nivel maxim de performanta in orice situatie.

Solicita o oferta aici.

Cum aflu care este lubrifiantul potrivit?

Pentru a afla lubrifiantul ADDINOL care este cel mai potrivit pentru camionul vostru, puteti folosi aplicatia noastra de selectare a uleiului. Este important sa consultati si sa respectati specificatia din cartea tehnica a vehicului comercial. Solicita o oferta aici.

Care sunt specificatiile Scania si ce ulei ADDINOL pot folosi?

Lubrifiant
   Aprobare Scania    Aprobare ACEA/API
ADDINOL Super Truck MD 1049    Scania LDF-3       

ADDINOL Professional 0530 E6/E9
    ACEA E9/API CJ-4
ADDINOL Commercial 1040 E4  
    ACEA E7/E9


Cum afecteaza noile standarde emisie dezvoltarea camioanelor?


Intrarea in vigoare a noilor standard privind emisiile poluante, au obligat producatorii de camioane sa implementeze noi tehnologii pentru tratarea gazelor de evacuare si  eficientizarea consumului de carburant. Aceste sisteme au nevoie de lubrifianti low SAPS, care inseamna ca ele contin un nivel scazut de cenusa sulfatata.
Aceste schimbari au un impact important asupra depunerilor de pe piston, stabilitatii la oxidare si protectiei impotriva uzurii sau a coroziunii.

Cum ajuta lubrifiantii ADDINOL la scaderea costurilor?


Produsele ADDINOL beneficiaza de o dezvoltare comprehensiva pentru a obtine o combinatie optima intre uleiurile de baza si aditivii de inalta calitate. Ca urmare, produsele lubrifiantii ADDINOL ofera un surplus de performanta care promoveaza o functionare mai eficienta a camioanelor si, prin urmare, o scadere considerabila a costurilor.

«inapoi la stiri
NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT ULEI PENTRU MASINA TA?

Addinol are lubrifiantul optim pentru aproape fiecare operatiune. Oferim o gama larga de lubrifianti auto si lubrifianti industriali.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a analiza traficul vizitatorilor, cu scopul de a imbunatati experienta pe website si informatiile prezentate.   Inchide
Pentru informatii suplimentare poti accesa Politica de confidentialitate
Daca nu esti de acord cu utilizarea de cookies de catre website si nu doresti sa continui click aici pentru a parasi aceasta pagina.