Lubrifiantii ADDINOL pentru vehiculele comerciale grele si usoare Mercedes

Lubrifiantii ADDINOL pentru vehiculele comerciale grele si usoare Mercedes

ADDINOL are in gama de produse o serie de lubrifianti conceputi pentru a creste eficienta camioanelor si dubelor Mercedes prin a oferi un surplus de performanta peste specificatia producatorului. Produsele ADDINOL Extra Truck MD 1049LE si Professional 0530 E6/E9 sunt special concepute pentru a asigura camioanelor Mercedes un surplus de performanta in orice situatie. ADDINOL Premium 0530 C3-DX este produsul ideal pentru dubele Mercedes Sprinter care au filtru de particule si nu numai.


Cum aflu care este lubrifiantul potrivit?

Pentru a afla lubrifiantul ADDINOL care este cel mai potrivit pentru camionul sau duba voastra, puteti folosi aplicatia noastra de selectare a uleiului. Este important sa consultati si sa respectati specificatia din cartea tehnica a vehiculului.


Solicita o oferta aici.


Care sunt specificatiile Mercedes si ce ulei ADDINOL pot folosi?


Lubrifiant
Aprobare Mercedes
Tip Vehicul
ADDINOL Extra Truck MD 1049 LE
MB-Approval 228.51
Camion
ADDINOL Professional 0530 E6/E9
 MB-Approval 228.51/228.31
Camion
ADDINOL Super Truck MD 1049
MB-Approval 228.5
Camion
ADDINOL Diesel Longlife MD 1548
MB-Approval 228.3
Camion
ADDINOL Premium 0530 C3-DX
MB-approval 229.51/
229.52/229.31
Duba


Cum afecteaza noile standarde emisie dezvoltarea camioanelor si a dubelor Mercedes?

Intrarea in vigoare a noilor standarde privind emisiile poluante, au obligat producatorii de camioane sa implementeze noi tehnologii pentru tratarea gazelor de evacuare si eficientizarea consumului de carburant si ulei. De aceea, motoarele ce ehipeaza cele mai noi  camioane si dube au filtre de particule diesel (DPF), o capacitate cilindrica mai mica a motorului fara sa scada puterea vehiculelor.

Astfel, aceste noi sisteme au nevoie de lubrifianti low SAPS, care inseamna ca ele contin un nivel scazut de cenusa sulfatata. Aceste schimbari au un impact important asupra depunerilor de pe piston, stabilitatii la oxidare si protectiei impotriva uzurii sau a coroziunii. Lubrifiantii ADDINOL sunt dezvoltati special pentru a fi in concordanta cu aceste noi tehnologii de protejare a mediului inconjurator.


Cum ajuta lubrifiantii ADDINOL la scaderea costurilor?

Produsele ADDINOL beneficiaza de o dezvoltare comprehensiva pentru a obtine o combinatie optima intre uleiurile de baza si aditivii de inalta calitate. Ca urmare, lubrifiantii ADDINOL ofera un surplus de performanta care promoveaza o functionare mai eficienta a camioanelor si, prin urmare, o scadere considerabila a costurilor.

Un exemplu specific ar fi in cazul lubrifiantului ADDINOL Extra Truck MD 1049 LE care ofera performante constante in toate testele OEM:

- Scad cazurile in care filtrul de particule diesel (DPF) se infunda

- O curatenie a pistoanelor cu pana la 50% peste cerintele specificate de catre MB Approval 228.31/228.5/228.51.

- Prelungeste considerabil intervalul de schimb de ulei.

- Previne oxidarea cu intre 25% si 50%  peste cerintele Mercedes.

- Protectie impotriva uzurii cu pana cu intre 25% si 50%  mai buna.


In acest fel, lubrifiantii ADDINOL scad costurile de mentenanta si ofera o eficienta sporita in orice situatie.

« inapoi la stiri
Etichete
NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT ULEI PENTRU MASINA TA?

Addinol are lubrifiantul optim pentru aproape fiecare operatiune. Oferim o gama larga de lubrifianti auto si lubrifianti industriali.