Gama de lubrifianti ADDINOL pentru vehiculele comerciale MAN

Uleiurile ADDINOL pentru vehicule comerciale MAN

Lubrifiantii ADDINOL sunt dezvoltati pentru a creste eficienta camioanelor, autocarelor si autoutilitarelor MAN prin a oferi un surplus de performanta peste cerintele producatorului. Produsele ADDINOL Extra Truck MD 1049 LE, Professional 0530 E6/E9 si Commercial 1040 E4 sunt special concepute pentru motoarele MAN si le asigura un nivel maxim de performanta in orice situatie.

Solicita o oferta aici.

Cum aflu care este lubrifiantul potrivit?


Pentru a afla care este lubrifiantul ADDINOL care este cel mai potrivit pentru camionul vostru, puteti folosi aplicatia noastra de selectare a uleiului. Este important sa consultati si sa respectati specificatia din cartea tehnica a vehicului comercial.

Care sunt specificatiile MAN si ce ulei ADDINOL pot folosi?

Lubrifiant
Standard MAN
Standard de emisie
ADDINOL Professional 0530 E6/E9
MAN M 3677
Euro 6
ADDINOl Extra Truck MD1049 LE
MAN M 3477
Euro 4/5
ADDINOL Commercial 1040 E4
MAN M 3277
Euro 3

Cum afecteaza noile standarde emisie dezvoltarea camioanelor?

Intrarea in vigoare a noilor standard privind emisiile poluante au obligat producatorii de camioane sa implementeze noi tehnologii pentru tratarea gazelor de evacuare si eficientizarea consumului de carburant. Aceste sisteme au nevoie de lubrifianti low SAPS, care inseamna ca ele contin un nivel scazut de cenusa sulfatata.
Aceste schimbari au un impact important asupra depunerilor de pe piston, stabilitatii la oxidare si protectiei impotriva uzurii sau a coroziunii.

Cum ajuta lubrifiantii ADDINOL la scaderea costurilor?


Produsele ADDINOL beneficiaza de o dezvoltare comprehensiva pentru a obtine o combinatie optima intre uleiurile de baza si aditivii de inalta calitate. Ca urmare, uleiurile ADDINOL ofera un surplus de performanta care promoveaza o functionare mai eficienta a camioanelor si, prin urmare, o scadere considerabila a costurilor.
Un exemplu specific ar fi in cazul lubrifiantului ADDINOL Extra Truck MD 1049 LE care ofera performante constante in toate testele OEM:

- Scad cazurile in care filtrul de particule diesel (DPF) se infunda
- O curatenie a pistoanelor cu pana la 15% mai buna decat cerintele specificate de catre MAN M 3277 si MAN M 3477.
- Prelungeste considerabil intervalul de schimb de ulei.
- Previne oxidarea cu 50% peste cerintele MAN.
- Protectie impotriva uzurii cu pana la 25% mai buna.

In acest fel, lubrifiantii ADDINOL scad costurile de mentenanta si ofera o eficienta sporita in orice situatie de operare a camionului.


«inapoi la stiri
NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT ULEI PENTRU MASINA TA?

Addinol are lubrifiantul optim pentru aproape fiecare operatiune. Oferim o gama larga de lubrifianti auto si lubrifianti industriali.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a analiza traficul vizitatorilor, cu scopul de a imbunatati experienta pe website si informatiile prezentate.   Inchide
Pentru informatii suplimentare poti accesa Politica de confidentialitate
Daca nu esti de acord cu utilizarea de cookies de catre website si nu doresti sa continui click aici pentru a parasi aceasta pagina.